Колы ты ныек ны понял,

Колы ты ныек ны понял,
Хто ты – рэдька чы бурек,
Наламаеш, ох, уш добрэ
Цилу хуру пивз у змейк!
 
Продвигаясь по Хирону,
Говорит Стрелец себе:
Так, я снова што-та шпокнул?
И чревата эфта чем?
 
Ну, наверна, если точна,
Быть Стрелку ужэ в шызе!
Бо куда эт ты тут гоныш
Шэ й Урана на метле.
 
Нада ж так, блин, пракалоцца!
А! дак шо ж шэ там в чысле!..
Эта ж 8! Та веровка,
Шо вуж звежэ и запрэ!
 
Да шэ ж май! А гэ щэ 8!
Той Двуликий, шо слыпэньк.
Ну, и если вдруг 7ёрка,
То влад зложыш 2 и й пЕть.
 
Ведь жэ тута е й 2цатка!
Був бо год который, Хек?
От воно шо значыть знаты
Чысловеденье усэ.
 
И, ек ты ны выкручайся,
Ек ны трогайся далей,
Будыш знаты, ек вмынаты
Аж 2 жопы Бугае!
 
Чы е бавывса но трохы?..
Ну, ек мовыть Коль Рачэньк.
Ах, забей жэ вас фсех комар!
Муха скачэ на орле вж!
 
Мы в7 манькам дарыв ласкы.
А ны лёгко так себе
Отпускалы замичаньня.
Бо й рыдахтор Мао Змей!
 
И когда величье нашэ-с
Ктось розрушфае лёгэньк,
Этто про100 аж ныщасце:
Слёзы льлюцьця до гусэй!..
 
Ты тут думав, звёзды гаснут!
Хэ! А ты зруйнуй шо в беськ!
Зразу паньство вытрэ лапыщ
Об крутого знахаре!
от нащо ты красыш плота? значыть, ты балбес!