пам'яті Ольги

пам'яті Ольги
... у грудях стало важко, важко.
Не видохнеш і не вдихнеш.
Де ти тепер співуча пташко,
кого відспівуєш уперш.
Ще як життя несправедливе.
Яка зрадлива штука смерть.
Одне пройде, неначе злива.
А інше висмокчить ущерть.
Буяла вишня і відквітла
тим вересневим вечірком,
коли ковток її повітря
залишився всього димком.
І навіть, коли пусто в грудях,
і за останнім не ізнов,
a данина тече полюддям,
живe лише одна любов...