Сефірот

Сефірот
Райські яблука достигають.Ну, що там, в раю?
Чи про долю знають мою? А про твою?
Чи бувають червиві і райські водночас вони, чи ні?
Червоточина бо у всіх є. В тобі, в мені...
Чи зварити їх у сиропі приторно, чи в пиріг?
Чи закінчиться солодко цей несолодкий рік?
Чи залежить гріховність від того дрібні, чи ні?
Найдрібніші гріхи рахуються? У вогні
Не горітиму? Не тому питатиму, що боюсь...
Просто важко так утриматись від спокус...
Райські яблука достигають. І в компот.
Ну, не всім в них мариться Сефірот!
 
Яблучки з садочку автора