У кожного свій янгол та свій біс

У кожного свій янгол та свій біс
У кожного свій янгол та свій біс,
І особисте пекло з власним раєм.
Життя – то ураган, для інших - бриз,
Комусь – лайно, а хтось говорить – приз,
І всі праві! Бо в долі все навзАєм.
 
Бо кожен має рацію свою -
У правди стяги різнокольорові.
Про кров, що проливається в бою,
Іще співати довго солов’ю
У сонячні години світанкові.