Восень (упершыню напісаў па беларуску)

Восень (упершыню напісаў па беларуску)

Аудиозапись

Гарэзную восень мы сёння спытаем,
на шчасце каханне ў лістах нагадаем!
Шархоткае золата зверым як трэба,
за добрае будзе нам бабіна лета!