Сі мінор

Сі мінор
Хмари морем граються, ніби скельцем.
Сонячні промені свій візерунок карбують.
Фрідріх Шопен... Це Сі мінор... І Скерцо.
Чайки з воронами знов на піску воюють...
Прісний ковток- річка впадає в море.
Море не хоче того поцілунку.Нащо?
Лиш камінці котяться в неозоре...
Трісочки за водогоном пливуть ледащі...
Море чорніє миттю, і знахабнілі
Хвилі зграєю в змучені далі линуть,
А на земному, в тихій покорі, тілі
Сіллю рани зцілюють щохвилини...
 
Фото автора . Гдиня.Польща