Вогонь

Так, як на Ваші риси,
Не молилася ще ні на кого,
Вони аромат кипарису
Несуть у підземні хащі.
 
Я чекаю на іскри
З неба - чисті, раптові,
Що зігріють серце
Моє пропаще.
 
О, цей вогонь телепатичний -
Наша ключова таємниця,
І на серця горищі
Ваша світла присутність сниться,
 
І гаптую на пристрасті м'язі
Запальні та рішучі літанії.
Так мене запалило одразу
Ваше чемне вітання.