Між нами

Між нами - небо
Розуміння,
Піднебесні копалини,
Сатурналій дари
І такі непідйомні висоти.
Ти даруєш мені
Своє розуміння імли
І кохання мрійливі соти.
Щоб втекти за ці лагідні мури,
Потрібно відчути, як тиснуть амури
На мозок, невпинний де-факто.
Я чекаю на сигнатури,
Я відтворюю артефакти.
Між нами - доля
Така зореносна,
Непереможно-грайлива ткаля,
І я падаю стрімко в осінь,
Де нова любов
Не спіткала.