За вітром

За вітром
Кобальт синій змішався з блакиттю...
Білі хвилі зриваються янгола крилами...
Янголята за вітром летять і миттю
Надихають човни, що пнуться вітрилами.
Сильно море кричить, що не чутно думок...
Бо солоне щастя не хоче віддати.
Я цілую пісок на губах. І крок
Відділяє від прірви морської...Сміятись!
Пити зілля солоне! Повітря і небо!
Повертаю від вітру обличчя і мрію.
То едина одвічна важлива потреба.
Розказати лиш морю її я посмію...
 
Фото автора.Сопот,Польща