Хмара

Хмара
Дмуть вітри осінні. Суне з Гдині хмара.
Розгубила пір'я чайка-нечупара.
Сушить хтось над морем біло-сіре шмаття.
Розпалило небо серед хвиль багаття.
Суне з Гдині хмара.І лякає Сопіт:
Той дідусь не любить зайвий рух і клопіт!
Гнівається Гдиня.Посилає хмари.
I лише над Гданськом мерехтять Стожари.
У Труймясті вечір.Всі чекають зорі!
Ті, що в надвечір'я скупані у морі...
 
Фото автора,м.Сопот.