Ми з нею зустрілись в столичній книжковій крамниці

Ми з нею зустрілись в столичній книжковій крамниці
Ми з нею зустрілись в столичній книжковій крамниці,
Де я зазвичай при покупці на класику тицькаю.
Вона купувала посібник по догляду киці,
А добре, як жінка пильнує за власною кицькою.
 
Завівши із нею якусь пересічну розмову,
Набився у гості, лиш тільки настала субота.
Ось тільки вона полюбляла читати Донцову,
А це уже, вибачте, зовсім ні в які ворота.
 
Ех, ноги у неї росли не від вух, а від тім’я!
Про груди її розповім не одну вам бувальщину.
Вона цитувала Коельйо - ось справжня катівня –
Це чути постійно оту маячню та банальщину.
 
Нас пристрасті ще рятували від буднів навали,
Вона ідеальна була, та все ж, разом із тим,
Читала безглузді, строкаті жіночі журнали.
В них жодного сенсу, крім пари статей про інтим.
 
Розрив став болючим. У нього було три причини,
І прізвище має достоту геть кожна із них:
Вона не любила Сосюри, Франка та Тичини,
Читала тупезні новинні пости замість них.
 
І блудом пішла та зваблива, принадна Венера.
Коли ми прощались, стискала буклетик в руці -
Вона прикупила бестселер: «Спіймай мільйонера»,
Тож, хлопці з грошима, тримайте свої гаманці.