Ти

Ти
А без тебе світ – лиш самотня келія,
Я – мов той вигнанець, що чекає страти.
Ти в моєму небі - як Ергарт Амелія –
Тож навчи мене аж до хмар літати.
 
Ти – моя єдина заповітна мрія,
Так що безумовно, та без церемоній,
Винайди мене, мов Кюрі Марія -
Бо любов потужна, мов її полоній.
 
Радощі обіймів на твоїй веранді,
Де крізь скло дивилась ніч глуха на нас.
А ти більш впливова, ніж Індіра Ганді,-
Викривляєш простір, зупиняєш час.
 
Знову клята доля нами грає в боулінг,
Їй-бо не звикати жорстко так з людьми.
Ти - моя велична Джоан Кетлін Роулінг,
Вигадай нам казку, в якій поруч ми.