Це все, що мені потрібно!
Вже голова вибухає, думкам там тісно.
Нещадне лезо розлуки знов душу крає.
Мандрую снами щоночі до тебе, звісно,
Бо сенсу іншого в цьому житті немає.
Знов серце рветься в минуле крізь ребер ґрати!
І дощ по крівлі стріх барабанить дрібно.
Ім’я твоє – єдине, що хочу знати!
Наша любов – це все, що мені потрібно!
Як кошенят, утоплю наші спільні мрії,
Лиш талісманами шрами лишу назгадку.
Мов немовля, я плекаю щодня надії,
Що це мине, та щовечора все спочатку:
Знов серце рветься в минуле крізь ребер ґрати!
І дощ по крівлі стріх барабанить дрібно.
Ім’я твоє – єдине, що хочу знати!
Наша любов – це все, що мені потрібно!