Поміж нами

Поміж нами

Аудиозапись

Поміж нами
Електрична напруга дротами
Йде невидимими містами,
Що на карті ні ти й ні я
Вже не знайдемо, снів течія
 
Нас уносить,
І ми долю благаємо: "Досить!".
Та хор янголів знову голосить
Понад прірвою почуттів,
Між обірваних юних життів.
 
Так туманно.
Мені вірити в те притаманно,
Що продумано все бездоганно
Тим, хто п’єсу життів написав,
І тому серед дивних вистав
 
Думай двічі.
Я сміятимусь долі у вічі
Поки час, мов нахабний слідчий,
Розкладе геть усіх по місцях,
І в труну заколотить цвях.