Бог напевно вiдвернулся вiд мене...

Бог напевно вiдвернулся вiд мене...
Бог напевно вiдвернулся вiд мене,
Счас по життю поповзли проблеми.
Я в полтинник просто посивiв,
Що там за Небесная система..?
 
Адже добро я людям приносил,
Свiчки ставив i давав свободу.
Але зненавидели трохи мене,
За любов до хохлятскому народу.
 
P.S.
Що таке..?
 
08.08.22.
10.50.