Станція метро «Осокорки»

Станція метро «Осокорки»
Станція метро «Осокорки» -
Місце цілковитої свободи.
В небі п’яні мружаться зірки
Від твоєї неземної вроди.
 
Наше щастя – вишукана страва -
З тих, які куштують при свічах.
Я дивлюсь, як кролик на удава,
В гіпнотичний блиск в твоїх очах.
 
Джазовий оркестр у телефоні.
Серед невідомих нам дворів,
Ми танцюєм. Кров стучить у скроні,
Ніби молоти каменярів.
 
Будь зі мною поруч до світання,
Бо лише з тобою я живий.
Кришталеві спільні сподівання
Не розбий, благаю, не розбий.