Сонце іде за обрій

Сонце іде за обрій.
Гучність ракет на зліт.
Знали б ви, люди добрі,
Як же отут болить!
Місту, де народилась,
Жінкою розцвіла,
Сина на світ явила -
Бог, подаруй крила...
Місто моє прекрасне,
Рідний мій Миколаїв,
Витримай жах нещастя,
Виживи, не вмирай!