Я стану твоїм вітром...

Я стану твоїм вітром...
Я стану твоїм вітром... Хочеш?
І полечу з тобою, аж за край!
Я проникатиму в вікно твоє щоночі... 
Ти тільки це вікно не зачиняй.

Для тебе музикою стану... Хочеш?
Я кожної торкнусь із струн душі
Я буду грати, щоб ніколи твої очі
Не знали ні печалі, ні туги.

Я стану твоїм серцем... Хочеш?
Я обіцяю битись лише в такт!
Всі почуття в собі сховаю! Хочеш?!
Ти не відчуєш холод, біль чи страх.

Я стану твоїм вітром... Хочеш?
І якщо душно стане в суєті, 
Я прилечу до тебе серед ночі...
Й назавжди оселюсь в твоїй душі.