Випадково?

Випадково?

Аудиозапись

Усе минуле поміж нас
Вже не загине.
Не переймайся ти, що час
У вічність лине.
 
Плекати марно у душі
Печаль. Не треба.
Дивись, як гарно! Йдуть дощі,
В калюжах – небо.
 
А потім сонце огортає
Світ навколо.
Борги нам доля повертає.
Випадково?
 
Так ми вважаємо, а все
За планом Бога.
Він нас по смерті вознесе,
Є в нього змога.