Ліхтар

Ліхтар
Вечір.Світло ловлю у ліхтар.
Щоб щоночі світився в пітьмі.
І крилата богиня Іштар
Прокидається знову в мені.
Так було рік у рік, довгі дні.
Але сонця затьмарився лик,
Місяць ясний згорів у війні.
А Ікар воювати вже звик.
Ось новий мій яскравий ліхтар.
Але сполохи в небі не ті...
І не той прилітає Ікар.
І ховається в затінку тінь.
Зоряниці не милі, страшні.
Не позичити сонця у них.
Я не хочу у вранішнім сні
Знову чути відлуння війни!
 
Фото з вікна, м Сопот,Польща