Електорат (18+)

Електорат (18+)
Депутат – патріот. Через це
Його знає усяка собака.
До колінець висить черевце,
Й морда – наче навиворіт срака.
 
Про його словниковий запас
У народі складають легенди.
Хто не згоден із ним – під@рас,
Хабарі – то його дивіденди.
 
В кожній фразі у нього матюк -
Він так ближчим здається народу.
Він вважає всіх кодлом гадюк,
Хоч не скаже уголос це зроду.
 
Як і треба, цей хряк – демократ.
І одна лиш проблема відкрита:
Стусанами щоб електорат
Часом не відігнав від корита.