Апельсинова частинка

Апельсинова частинка
Ой, які бувають ночі,
небо хилить до землі.
Місяць юний непорочний
тоне в золотій імлі.
 
В′ється стрічкою дорога,
дивна, тиха сторона...
До небесного порогу
наближаюсь я одна.
 
Аромат повітря стине,
плачуть зорі уві сні.
Вітер на льняній перині
хмари пестить вдалині.
 
Ось нарешті стільки блиску
ніжно падає до рук.
Апельсинову частинку
підношу до теплих губ!
..................
 
21.07.2022 Фото з інтернету
 
© 21.07.2022г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2022-3352360