Дітям війни

Дітям війни
Дітям, які постраждали від жахів війни, присвячується
....................
 
Дівчинка дні пам′ятає щасливі –
Радість весняну з гучною крапеллю.
Промені сонця ловила в долоні
І відпускала з любов′ю на землю.
 
Бачила поруч героїв без масок,
Батька та матері милі обличчя.
Дива чекала і вірила в казку –
Що навесні прилітає Жар-птиця.
 
В місті дитинства чергують солдати,
Церква стара більш не радує дзвоном.
Вогнища, попіл і гуркіт гарматний,
Замість Жар-птиці – насуплений ворон.
 
Знати би, що після всього настане...
Доля сирітська – у полум′ї грішнім.
Сіра веселка, небо – багряне,
В доброму серці– морок невтішний.
.....................
 
16.05. 2022 Фото з інтернету
 
© 17.05.2022г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2022-3311226