Вечір ніжно пригорнув обійстя

Вечір ніжно пригорнув обійстя
Вечір ніжно пригорнув обійстя,
Час спинив свій вічний плин на мить.
Задушевна солов’їна пісня
У саду замріяно звучить.
 
У тій пісні радість із журбою
Помирити прагне вільний птах.
Вітер спочиває під вербою,
Й бачить, певно, буревій у снах.
 
Пес гарчить, ой, хай би йому трясця!
Кіт старий пильнує горобців.
А ми віримо, що неодмінно щастя
Знайде шлях до нас між манівців.
 
Сонечко зникає в кронах листя,
Липи цвіт так солодко п’янить.
Задушевна солов’їна пісня
У саду замріяно звучить.