Лист

Лист

Аудиозапись

«Цілую с першого рядка, бо до
останнього не втерплю – дуже скучив.»
 
(Симоненко В.А. з листа дружині)
 
Я й не знав, зізнаюсь між нами,
Що кохати вмію так сильно.
Обіймаю тебе словами,
А хотілося б ще й тактильно.
 
Я знаходжу всілякі епітети,
Одягаю в метафори мрії,
Знаю, теж не здатна терпіти ти
І від сліз знов вологі вії.
 
Відлітають до тебе літери,
Як у вирій птахи восени.
Вірю, буде попутним вітер, і
Я приходитиму у сни.
 
А якщо все ж діждемо горя ми –
Й не зустрінуться наші очі,
Я писатиму в небі зорями,
Що кохаю тебе. Щоночі.