Намистини

Намистини
Я думки зав'язую в намисто.
Оплітаю кожну намистину!
І звиваються в ланцюг барвисто
Тонкі нитки диво-серпантину.
Міцно затягнемо вузол разом,
Щоб лиш розрубати довелося.
Буде оберіг дороговказом.
Намистини - гроном у волоссі.
Намистина - щоб жили у мирі.
Намистина - щоб здоров'я дуже.
Jeden, dwa і trzy-cztery...
Ця подвійна - злагода в подружжі.
Pięć i sześć- то заповітні мрії.
Siedem, osiem - то талант від бога.
Dziewięć -dziesięć- дім щасливий гріє,
І швидка звивається дорога.
Jedenaście - посмішки і радість,
Золотаві іскорки пускає.
А dwanaście- "третє око", мудрість
Знає, розуміє і кохає.
Інколи сльозинка заплететься,
А ще часом - камінець на згадку.
Серед намистин доріжка в'ється,
Найміцніша. Починай спочатку!