В моєї мами відьомські очі

В моєї мами відьомські очі
В моєї мами відьомські очі,
І таємничий коштовний скарб,
Бо ловить місяць вона щоночі
У сітку з різних яскравих фарб.
Співає мама ми колисанку
Про тихі ночі і буревій...
Цілунком будить мене щоранку
І вчить любити ці дні земні.
В моєї мами сережки гожі-
Чаклує мама у них щодня!
І так ми з нею шалено схожі,
Що кожен скаже, що ми рідня.
В моєї мами відьомські очі.
Таємний знає вона секрет.
Казки чарівні мені шепоче
А я дарую їй цей портрет!
 
У співавторстві з сином Alex Shotskyi