Зорептаха

Зорептаха
Зореквітко моя, Зорептахо,
Зорецвіт полум'яного раю,
Чи ти совість моя, чи то втіха?
Я про тебе нічого не знаю!
Ти не перли визбируєш в морі,
Бурштину ти уламки шукаєш.
Візерунками дивних історій
Ти щоденно поволі блукаєш.
В золотавую ставиш оправу.
І у ланки намиста збираєш.
І запалюєш іскру яскраву,
Таємницю про мене ти знаєш.
Зорептахо моя, Зореквітко,
Зоремрія моя золотая!
Чи натхнення ти, чи янголятко?
Я про тебе нічого не знаю...