Особисто

Там, де цвинтар був вічно барвистий,
Поки ти рахував заробіток,
Де було найчастішим "намисто":
"Від дружини, батьків та від діток",
Ти не бачив війни всі ці роки,
Ти не бачив ні жаху ні крові.
І не чути було твоїх кроків
Там, де плити стоять мармурові.
Ти зганьбив і країну і Бога,
Став безмозким і вже безстатевим.
Це вторована слизька дорога
Європейсько-безглуздо-життєва.
Не загоїти і не зростити
Цю цегляно-сердечну руїну.
За батьків, їх дітей і за квіти -
Не пробачу тобі Батьківщину.
Де не стрінешся, май на увазі -
Привітаю тебе "урочисто".
Ти для кожного з нас на Донбасі
Гидкий виродок, клятий нацисте.
То ж почуй, прокажений укропе,
Коли взяв ти до рук своїх зброю,
Рий одразу глибокі окопи.
Ця земля тобі стане труною.