Виставка

Виставка
Порожня зала...Ніхто не дивиться...
Лунає голос...Дівча-провидиця
Рахує вибухи, рахує зірочки...
Горять софіти...Горять будиночки...
Зневіра янголом по небу котиться.
Без крил, замучений, він не воротиться.
Покірно горлиці сидять на гілочці.
Śródmieście бавиться, луна сопілочка.
Купують ласощі, купують квіточки.
На фото - маки і жовте житечко.
А янгол журиться, жаліє горлиця-
До крил скалічених своїми горнеться.
В порожніх залах палають свічечки,
Жовто-блакитні пов'яжуть стрічечки...
 
Мій діджитал-колаж за мотивами виставки "Надзвичайний стан" у м.Сопот ,Польща