Сама собою

Сама собою
Просто стала сама собою.
Просто посмішка, щоб не плакать.
Дозволяю думкам юрбою
Бігти навскач - дешева плата
За той спокій, коли розбіглись
Закапелками вулиць дальніх.
На гілках, як птахи розсілись.
І виблискують, як медалі.
То - "За Спокій", а то - "За Віру",
"За Кохання" і "За Терпіння".
"За Красу", "За Талант" ," Довіру"
"За Натхнення " і "За Везіння".
"За Добро" і "За Щедрість" милу.
"За Відвагу", бо як без неї...
Сонце котиться небосхилом.
Віддзеркалює всі трофеї...
Я стою. Як прозора ваза.
В голові спорожнілій вільно -
Лиш на денці рідка образа.
І ще трішечки божевілля...
 
Графіка автора