Я равлик

Я равлик
Розгойдується світло.
Панічні стани криють.
Таке буремне літо,
Страхи вітрами виють.
Я крихітний, як равлик.
Тримаюся за стелю .
З паперу мій кораблик.
В душі моїй пустеля.
Розгойдується світло.
Тримаюся за промінь.
Я - квітка нерозквітла.
Я - незгасимий пломінь.