Піаніст

Піаніст

Аудиозапись

Він грав на клавішах, вона на нервах.
Вони кохалися у перервах.
Всю ніч лунав в ресторані джаз,
Під плин октав зупинявся час.
Її вважали колеги стервою,
Він – Афродитою, чи Мінервою.
Пускали бісиків очі сині -
Немов дитина в тілі богині.
Казали люди, що навіжена,
Лиш до такої пристрасть скажена.
Всі ваші пункти в списку «нормальності»,
Служать антонімом геніальності.
Про ті таланти в Бога питати:
Хтось вміє грати, а хтось кохати.
А вранці, як порожніла зала,
Він їй співав, вона танцювала.
Бо навіть в маршеві площадному
Завжди присвята комусь одному.
Білизну скинувши та маніжку,
По черзі «Dunhill» курили в ліжку.
І після всіх тих святих моментів,
Її підрізав котрийсь з клієнтів.
 
«Що звучить там у прірві? На самім краю?»
«Чуєш, мила? Рей Чарльз – «A Song For You»
Розірвалася доля, подібно струні,
Тільки дощ грав прощальний етюд по труні.