У сусідів знову пісні

У сусідів знову пісні
У сусідів знову пісні -
Мов відлуння чужих думок.
Я дивлюсь на ніч у вікні,
Та рахую кількість зірок.
 
За стіною мордобиття –
Лайка гостеві навздогін.
Там у них вирує життя,
Під розбитих келихів дзвін.
 
Під гучне колонок виття,
Під одвічну «Ядрьону мать!».
Я не знаю їх до пуття,
І навряд чи хочу пізнать.
 
Коли я помру уві сні,
Лишу роздум цей - наче слід:
Все життя – далекі пісні,
Що вмикає п’яний сусід.