ВІЙНА 22-ГО РОКУ.

ВІЙНА 22-ГО РОКУ.
Війна 22-го року -
Це там, де країна в огні,
Це там, де глибокі окопи,
Це там, де обличчя німі.
 
Війна 22-го року-
Це там, де на шмаття тіла.
Це там, де знущання жорстокі ,
Це там, де палає дотла.
 
Війна 22-го року-
Це там, де заграви горять,
Це там, де ціна зависока,
Це там, де мерзоти царять.
 
Війна 22-року-
Це там, де тиран у кремлі,
Це там, де сатрап із "востоку",
Це там, де орда на землі...
 
Війна 22-го року-
Це там , де руїна й пустир,
Це там , де розруха й морока.
Це там ,де загублений мир.
 
Війна 22-го року-
Це там, де в каліцтві тіла,
Це там, де волають від шоку,
Це там, де ні міст ,ні села...
 
Війна 22-го року-
Це там, де дитяча сльоза,
Це там, де війні нема строку,
Це там, де кривава гроза.
 
Війна 22-го року-
Це там, де дитя-сирота,
Це там, де ні рук ані ока
Це там ,де лиш жах, пустота.
 
Війна 22-го року-
Це там, де не річка ,а кров,
Це там, де стріляє десь збоку,
Це там, де вмирає любов.
 
Війна 22-го року-
Це там, де тривають бої,
Це там, де душа одинока,
Це там, де прорвуться свої.
 
Війна 22-року-
Це там, де бійці бережуть,
Це там, де не сплять вже півроку,
Це там, де калічаться й мруть...
 
Війна 22-го року-
Це там, де народ об"єднавсь,
Це там, де усі крок за кроком,
Це там, де стяг в гору здійнявсь.
 
Війна 22-го року-
Це там, де ланцюг перемог,
Це там, де не буде пороку,
Це там, де із нами сам Бог.
22.06.2022р.