УКРАЇНЦЯМ.

УКРАЇНЦЯМ.
Любіть Україну,всім серцем любіть
І з подихом кожним вбирайте.
За мир,перемогу ви Бога моліть,
У спільності руки єднайте.
 
Моліть за вкраїну ,ви Бога моліть!
Надії ви не полишайте.
В безсиллі плечей лише не опустіть,
І голови вгору здіймайте.
 
Ви думи тривожні всі геть відженіть,
Останнє нужденним віддайте.
Солдатів на подвиги благословіть,
Героями їх називайте!
 
Рушник ,вишиванку, хлібину цініть.
Згуртовано пісню співайте.
І гідність свою до кінця збережіть,
І мову вкраїнську плекайте.
 
Ви вузи родинні ,сім"ю бережіть,
Не лайтесь і не ображайте.
В важку цю хвилину підтримку знайдіть,
І думку чужу поважайте.
 
На ворога спільно пліч-о-пліч ідіть,
І словом ,і ділом вбивайте!
Знущання й насилля русні не терпіть,
Країну разом захищайте!
 
Та із -за кордону ви Бога моліть,
Вкраїну свою доглядайте.
І честь українця ви там збережіть,
І душу там не продавайте.
 
Хоч безліч навкруг невимовних жахіть,
Живіть і бестямно кохайте.
Пройде відбудова...Десятки століть...
А подвиги не забувайте!..
 
Війну цю прокляту скоріш зупиніть,
Тримайтесь і не відступайте!
І стяг синьо-жовтий над світом здійміть,
В життя нове й мирне вступайте!
27.04.2022р.