МОЛЮСЬ,МОЛИТИМУСЬ І ДАЛІ...

МОЛЮСЬ,МОЛИТИМУСЬ І ДАЛІ...
 
Молюсь...Молитимусь і далі за діточок ,що вже нема.
За їх батьків ,що у печалі , вже не життя у них - пітьма.
За їх будинки ,що в розрусі. Стоять руїни лиш одні.
І за живих я помолюся,
Бо ще бої ідуть страшні...
 
Молюсь за нашу Україну - хвору, сплюндровану й німу.
За окровавлену билину, за гіркоту від полину.
За кожен клаптик,що зберігся ,не пав від градів ,смерчів ,куль...
І за барвінок ,що розлігся, за спів нічний пташок- зозуль.
 
Молюсь за бідну ту країну, де народилася й живу...
За окровавлену калину, за стлілу в попелі траву...
За доньок і синів рішучих, що захищають наш народ.
За слід від сліз палких ,болючих. І за життя, що без скорбот.
 
Молюсь за кожного солдата, для кого день - неначе рік.
За посивілих маму й тата, за їх дітей нелегкий вік.
За соняхи ,що проростають і влітку пишно розцвітуть.
За діток наших, що зростають, за їх щасливу довгу путь...
 
Молюсь за мир ,добро і спокій, і за життя, що без війни.
За синє небо, став глибокий. За скроні, що без сивини.
За джерело ,що б"є щосили ,дає життя ,дає любов.
За степ широкий ,без могили ,щоб не лилась вкраїнська кров.
 
Молюсь за всіх солдат полеглих, світання -то вже не для них...
За люд простий ,дітей померлих...
Прощання слів і сліз гірких .
Країна буде пам"ятати і через тисячі віків
Про бій ,війну оцю прокляту, могили і ...мільйон вінків....
*. *. *
Молюсь...Молитимусь і далі ,тримаю у руці свічу.
В покорі ,тиші і печалі прохання Богу прошепчу:
"Щоб не було ,ти чуєш ,Боже,ніколи більше болі й сліз.
Й на Україну мою гожу ніхто не зарився й не ліз!!!"
12 .04.2022р.