Мила

Мила
У тебе, мила, kręcone włosy.
Бурштин блищить і сережок скань...
Шумлять дерева, і стоголосі
Відлуння чути земних блукань.
У тебе, мила, brązowe oczy.
І личко ніжне, весняний цвіт!
Шепоче місяць тобі щоночі
Про сни пророчі і зорецвіт.
Мoja kohana, masz szczerą duszę,
В очах вона і в теплі долонь.
Співай тихенько про щось хороше -
Про степ, калину і про вогонь...
Співай тихенько, jak kołysanki,
В дитинстві matka співала так!
Хай далі будуть ясні світанки,
І вуст коханих солодкий смак.