Заховай

Заховай в серпанку моря
Тихий шепіт...
Поклади бурштину краплю
У кишеню.
Заховайся з парасолькою
У човник.
Тут поморник сірий - кращий
Співрозмовник.
Скельцем грає хвиля моря
Неслухняна.
І кричить балтійська чайка:
"Ще зарано!"
Вітер в дюнах і молочний
Неба колір.
І стікає дощ краплинками
За комір...