Wszystko jedno

Wszystko jedno вітру - розганяє хмари
Між будинків мокрих, шпилів і дахів.
А ліхтар вартує, як сумна примара,
Світло він ховає від нічних cтрахів...
Гонить вітер в небі почорнілі хмари,
І карбує кроки по бруківці дощ.
Що робити будеш з вогкою отарой?
Чи води дістане вмити личка площ?
Вмити черепиці, щоб блищали ясно?
Флюгер розкрутити точно на зюйд-вест?
Дощ пролився теплий швидко, чисто, рясно.
І  омив водою на костелі хрест.