Молитва

Нехай молитва моя лине
З країв далеких в Україну...
Нехай почують всі світи,
Хто вість благую засвітив...
Про гасло - "Бог, Вітчизна,Честь."
Про милість братніх перехресть.
Про роду нашого розмай,
Про те, як хоче рідний край
Яскравим полум'ям сердець
Навалу звести нанівець.
Стіною щирих молитов
Світ зло і морок поборов!