Нескінченна

В затінок провулків милих
Заглядає хмара пишна...
Крики чайок легкокрилих...
Нескінченна, дивовижна
В'ється пісня з теракоти -
Звуки клавіш черепиці...
І зелені живоплоти,
Шпилів золочені спиці.
Мерехтливим сяйвом сяють
Темних вітражів букети.
Неодмінно надихають
Стін  костелу  силуети!
Закружив, як флюгер жвавий,
Вітер змін життя шалений-
Остов не скрипить іржавий,
І пульсує кров у венах...