Сіра колискова

Я присплю тебе сірою піснею, ти крізь вії не підглядай!
Не чекай на вовчиську сірого.А чекай чарівний лиш рай.
Прийде сірий - його не бійся.Він вовчат боронить своїх.
Через хащі, байраки чорні сіромаха виносить їх.
А тобі він поправить ковдру, у потилицю дуне: "Фууух"
Відлетить сновидіння чорне у болото до злих ропух.
Спи, синочку,ти вже великий. Знаєш пісню про "Байрактар".
Хай зліта колискова сіра аж до неба, до грізних хмар!