Где не гаснет свет

приютить бомжа
запутать слежку!
зомби
чёрно-белый свет
где не гаснет свет
 
shelter a homeless person
confuse surveillance!
zombie
black-white light
where the light does not go out
 
приютить бомжа
он всё раздал и теперь смеётся
,жена ушла ничего не взяв
 
как его закрыли я не врубился
типа соседи сдали
он приютил бомжа,а у них - кошка
конкретно шизанулся
 
shelter a homeless person
he gave everything away and now he laughs
the wife left without taking anything
 
how it was closed, I didn’t get it
like the neighbors passed
he sheltered a homeless person, and they have a cat
specifically crazy
 
запутать слежку!
гусеница окукливается и обращается в бабочку
,жук хочет что-то рассказать
 
когда из шуршащего таракана ты становишься человеком
,тебе тоже хочется говорить
решение приходит само-собой:
запутать слежку!
 
confuse surveillance!
the caterpillar pupates and turns into a butterfly
, the beetle wants to tell something
 
when from a rustling cockroach you become a man
you want to talk too
the solution comes by itself:
 
зомби
тревога,напряг...
ходишь по дорожке
,поколение ненавидит поколение
 
о смерти надо говорить буднично
как о месте,где обитают зомби
 
zombie
anxiety, stress...
walk along the path
a generation hates a generation
 
death should be talked about everyday
how about a place where zombies live
 
 
чёрно-белый цвет
противоположности дополняют друг друга /Дао
в полуночном метро особая доверчивость
 
я подбирал опадки и кошка не боялась меня
бомж не обидит - знают кошки
 
black and white
opposites complement each other / Tao
in the midnight metro special gullibility
 
I picked up fallows and the cat was not afraid of me
the homeless will not offend - cats know
 
где не гаснет свет
когда ты на крыше видишь как Солнце
вращается вокруг Земли и
длинную шею суицидника
 
когда ты заезжаешь в четвёртый раз
,они изображают из себя врачей
потом тебя растолкают и ещё ширнут,там
где не гаснет свет
 
where the light does not go out
when you see the sun on the roof
revolves around the earth and
the long neck of a suicide
 
when you visit for the fourth time
they pretend to be doctors
then they will push you and push you further, there
where the light does not go out