Нъ був я мазя в курочок,

Нъ був я мазя в курочок,
А на гармоньцъ грав!
 
Загналъ дэся спуtнiка.
А я, шо, школьнiк прам?
Мъ заръ tуt вам взбучъмо
Всю школу навъtь з Машк!
 
I оt я вvэ ръфмую, ха:
Луна! Сма3, Луна!..
I tам уvэ v 2 Пушкiна,
А нъ оно комар.
 
I дэ tо ек про луннiка
Васълько наш дознавсь…
Vъвэмо vэ на хуtiръ.
Да радiола в нас!
 
I дiдко Павлък дуjiця
Аvнъ на рiдну бабк:
Да шо гэtо нъ j в думалцъ?
Зъмле v бо круглънька!
 
I посадъв на сtуло аv:
Оt я вовкруг tiбя!
I рогочу я с цуцiком:
Рэкс-Рэкс! Tъ пасвъш сtаtк?
 
А у газеtъ Дудъчка
Шэ j фоtокарtка Маtк!
I сtав tакъj розумнъj я,
Ек прэсъ начъtавсь!
 
I дiд взев скръпку: ну-ка, Васьк,
Бъръ гармоню – вальц
Заграjiм, шоб онучнiкъ
Нъ здзекувалъсь з Нямк!
 
I польска шляхtа слухавкъ
Аv въсtорчъла: ах!..
Да j сам Маtэвуш tумкае:
I ек бъ tо j мнi tак?
 
I дэ воно загнулося,
Маленсtво tэе в падл!
Зъма. Мороз за гушъкъ.
А я у школ гаjда!..
і от въсна бушуе вvэ. а я sэ в постолах