Не шукайте мене...

Не шукайте мене...
Не шукайте мене, не шукайте,
Образ мій недосяжний очам.
Та ніколи туди не вертайтесь,
В ті міста де було тяжко вам.
 
Скажи, о Боже, чим я завинила?
Розчарувалась і давши збій.
Чому без жалю усе лишИла?
Все, що призначалося мені.
 
Краще одній, стискаючи зуби,
Може й впаду до самого дна.
Вірю, що знову вітер попутний,
Крила мої у вись розгорта.