Шо ж то зо мно сотворылося ...

Шо ж то зо мно сотворылося ...
Уж ночь склонилась над Рылами.
А я шэ шо скушать готов б.
И вот: шукаю могылу соби.
Ориентацыи – ноль.
 
Вдэнь ему я рыв соби.
Ну, бо ж душ прам тут во вж.
Да й зашторыв и дыркы вси.
Вдруг да помыюсь йишо.
 
А зарыкы, вйимш сырок,
Пойду, думаю, онь
У сины поставлю огрызкы цип.
И… ой!.. бамсь об пол!
 
Столык чогось пойихалый,
Но я обпэрсь об ёго!
Хы! Бо ж трэ вси тарилочкы
За раз коб тудо.
 
И аж еле выпроставсь!
Шось пуд рэбрамы бомсь.
Аж чайник Тигриный мой
Розбывсь вуж другой.
 
Мы бы ны в соби усё:
Бо Ёга вам шо –
Ныекыя мысли ж в Коць.
1 но балдёж.
 
Да и Близнецы колы
ВасьХадящый Значок,
За що ны бырыся ты,
Всэ валыцьця но.
 
Шэ з мальства гыдылы вси:
Твою мать! Осёл!
Зламав зном вылкы ля мни!
А граблий с 500.
 
Да й вот, сив за стил дурный.
Бо влад прам и плычко .
А хотив щэ ж на двир пойти.
Посчытаты хоть звёзд.
 
 
чытайтэ ж, гучитэся, ек бытыся лбом