ТЗП

ТЗП

Аудиозапись

Очі кохані смарагдом горять,
Палахкотять зорею.
Нехай говорять, що хотять,
А ти будеш моєю.
 
Руки й слова твої тремтять,
Нумо разом, течією.
Нехай говорять, що хотять,
А ти будеш моєю.
 
І серед злиднів, та проклять
Тобою живу однією.
Нехай говорять, що хотять,
А ти будеш моєю.
 
Мрії до Бога долетять,
Пліткам повзти змією.
Нехай говорять, що хотять,
А ти будеш моєю.