Казки...обриваються

Казки...обриваються

Аудиозапись

Казки обриваються. Інколи ще на початку.
Тоді доморощені принци поспішно збирають речі,
Красуня не квітку благає, а в спальню фіранку,
а Попелюшка нехтує шансом на втечу.
 
Казки обриваються. Інколи на середині.
І ніжна красуня засне не на сто, а навіки.
Русалонька вирішить: щастя у водній пучині,
бо в світі людей любов вже давно не ліки.
 
Казки обриваються. Інколи перед фіналом.
І хлопчику більш до душі Снігова Королева.
Зла мачуха легко крокує коронним залом,
бо для Білосніжки знайшлася труна сталева.
 
Казки обриваються. Раптом і безповоротно.
Цей хід не спинити спізнілим чиїмсь каяттям.
І грань між коханням і болем уже неістотна.
Казки помирають. Вони убиті життям.