Хоч мої сльози...

Хоч мої сльози...

Аудиозапись

Хоч мої сльози падають донизу
разом з рясними краплями дощу,
та, переживши передчасну кризу, 
я наостанок все тобі прощу.
 
Пройшовши шлях від страху до відваги 
і вгамувавши слів гірких потік, 
я все одно здобуду перевагу
в пилу двобоїв та кривавих рік.
 
Морально бути сильною непросто -
незримі війни ранять більше, ніж метал, 
бо слово вразить стримано і гостро, 
а погляд краще б зовсім не вражав.
 
І смерть духовна - моторошні чари,
і разом гинуть розум і душа.
Але бездумно ці людські примари
проткнуть наскрізь без участі ножа.